sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Kohti uutta kotia

Viime maanantaina pennut täyttivät 12 viikkoa ja saavuttivat luovutusiän. Ensimmäisenä lähti eilen kuvassa keskellä takana oleva Minttu (Dollgarden's Bellis), jota kutsuttiin meillä aluksi Aamuksi. Minttu muutti Tuusulaan.
Huomenna lähtevät samaan perheeseen Espooseen pojat Bonzo (Dollgarden's Buxus), kuvassa keskellä edessä, ja Hopsu (Dollgarden's Berberis), toinen oikealta. Pojat kävivät eilen kastroitavina, mutta toistaiseksi ne eivät näytä vielä huomanneen, mitä tapahtui. Nukutuksesta herättyään ne jatkoivat iloisesti leikkimistä, eikä peräpään haava tuntunut missään. Molemmat pojat ovat isokokoisia, Hopsu yli 1,8 kg. Se onkin aina ensimmäisenä jonossa, kun tuttu lautasen kilahdus kuuluu keittiöstä. Molemmat pojat ovat kehittyneet hienosti ja eilen niitä katsellut kissatuomari piti molempia hyvin lupaavina näyttelykastraatteina. Hopsunkin jäänsiniset silmät voivat kuulemma tummua myöhemmin.
Myöhemmin huomenna lähtee kuvassa toisena vasemmalta oleva Sissi (Dollgarden's Bergenia), jota aiemmin kutsuttiin meillä Pinkyksi. Sissi menee Espooseen lemmikiksi, burma-tyttö Kertun leikkikaveriksi. Toivottavasti tytöt ystävystyvät nopeasti.
Kotiin jää siis kuvassa oikealla loikoileva Sinikka (Dollgarden's Betula) ja vielä kesän ajaksi Batman (Dollgarden's Bromus), vasemmalla, jota aiemmin kutsuttiin Kuopukseksi. Batman on aluksi viikonloput tyttäreni luona ja muuttaa sinne pysyvästi syyskuussa, kun (toivottavasti) saamme sille Ruotsista toisen siitoskollipennun kaveriksi. Batman on omille tyttökissoilleni liian läheistä sukua, mutta muille kasvattajille se on tarjolla ensi talvena. Sinikka jatkaa kissalassani sukua yhdessä isosiskonsa Monnin kanssa. Aino-äiti sen sijaan steriloidaan ensi viikolla ja siirtyy sen myötä pentupuuhissa konsultiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti