torstai 17. joulukuuta 2009

Nyt mua nukuttaa

Pennuilla tuntuu olevan nappula, jossa on kaksi asentoa, "on" ja "off". Hereillä ollessaan ne ovat täynnä virtaa, ajavat toisiaan takaa pentulaatikon ympäri, harjoittelevat tuolinjalan takana väijymistä ja sisaren hännän kimppuun hyökkäämistä ja kiipeävät jokaista lahjetta pitkin, joka huoneeseen uskaltautuu.

Tuntia myöhemmin tai viimeistään aterian jälkeen ylikuumenemissuoja laukeaa ja virtanappi naksahtaa off-asentoon. Silloin ne kuin yhteisestä päätöksestä kerääntyvät makaamaan kylki kyljessä vanhan sohvatyynyn tai matalan pehmustetun jalkajakkaran päälle, ja pentuhuoneeseen laskeutuu rauha.

Pentujen nukahtaessa Aino asettuu huoneen ovensuuhun torkkumaan. Toisin kuin pennut, se ei vaivu sikeään uneen, vaan kohottaa päänsä ja kirnahtaa heti, kun joku kurkistaa huoneeseen. Tyypillinen ylihuolehtiva äiti!

1 kommentti:

  1. Aino vaikuttaa täydelliseltä huolehtivalta äidiltä. Miten se on suhtautunut pentuvierailijoihin? Viimeksi koitin kunnolla tervehtiä äiskää ennen pentuihin uppoutumista, mutta ei oikein onnistunut.

    On/Off - vauvailu on niin hellyyttävää katseltavaa, ihmislapsien sekä eläinpentujen. Nukkuva pienokainen sylissä on aina ihana kokemus :)

    VastaaPoista