tiistai 15. joulukuuta 2009

Pennuilla on vierailuviikot

Vaikuttaa siltä, että kaikki pennut ovat oppineet sisäsiisteiksi. Hieno suoritus viiden viikon ikäisiltä! Tytöt tajusivat homman nimen jo viime viikolla, mutta vielä pari päivää sitten sain aamuisin siivoilla pojan lätäköitä ja kikkaroita milloin mistäkin. Nyt niitäkään ei enää löydy. Tai sitten se on oppinut piilottamaan ne jonnekin hyvin näkymättömiin...

Vessarauhan antaminen sisaruksille ei sen sijaan tahdo vielä onnistua. Varsinkin Anemonen on ihan pakko tunkea itsensä samaan pikkulaatikkoon, kun siellä on joku muu kykkimässä. Otinkin pikkulaatikon pois käytöstä, sillä kaikki pääsevät jo kiipeämään isoon laatikkoon.

Jopa Artemisia on alkanut vihdoinkin suhtautua varovaisen myönteisesti kiinteään ruokaan. Anemonen tavoin se kuitenkin haluaa nuolla ruoan sormistani, joten aamulla kuluu edelleen vartti ylimääräistä aikaa pikkukissojen ruokailuun. Joululoman aikana tilanne toivottavasti korjaantuu. 

Pennut ovat sosiaalistuneet hienosti ja ottavat nyt vieraita vastaan. Ennen joulua ei ole enää montaa iltaa vapaana. Tosin suurin osa tulijoista on ystäviämme, jotka tulevat glögille ja saamaan samalla pentuelämyksiä. Joulun ja uuden vuoden välillä lomailemme kotona, ja silloin pikkukissoja voi tulla katsomaan päivälläkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti