maanantai 11. kesäkuuta 2012

Pikku riiviöt


Nyt yhdeksän viikon iässä pennut ovat ottaneet haltuunsa koko talon. Aamulla kun heräämme, ne ovat jo päivystämässä makuuhuoneen ovella. Yksi makaa pönkkänä oven edessä, ja kun saan oven kymmenen senttiä raolleen, kaksi muuta tunkee siitä sisään. Heittelen raosta ensin pentuja vähän kauemmaksi ja kun suuntaan kohti keittiötä, kaikki yrittävät rynnätä ohitse - jalkojeni välistä.

Pentuhuoneen hiekkalaatikko on nykyään lähinnä Monnin käytössä. Tenaville on selvinnyt, että isot kissat käyvät eteisen laatikoissa. "Ja mehän ollaan isoja, miu!" Aikuisten hiekkalaatikoista löytyy nykyään yhä enemmän pikkuisia pisupaakkuja ja kakkakikkareita.

Riehuremmi on häätänyt isot kissat jopa kiipeilytelineeltä. Tähän asti ylätaso sentään on ollut Sinksun hallussa, mutta tänään Terttu onnistui keplottelemaan itsensä telineen huipulle. Kävin nostamassa sen alas ennen kuin selvisi, miten se oli suunnitellut laskeutuvansa. Hetken kuluttua Pirkko yritti samaa, mutta kun se kurotti ylös, takatassut lipsahtivat keskitason reunan yli ja se jäi roikkumaan ilmaan yhden tassun kynsillä. Onneksi sohvalla maannut palvelija oli valppaana ja ehti syöksyä apuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti